strona główna / Oferta / Przemysł Mięsny / PIŁY ROZBIOROWE

Piły rozbiorowe służą do podziału półtusz (wieprzowych, cielęcych, baranich) oraz ćwierćtusz (wołowych i końskich) na części zasadnicze  przeznaczone do przetwórstwa lub sprzedaży. Wyposażone są w regulację grubości cięcia oraz hamulec zatrzymujący tarczę. W swojej ofercie posiadamy piły o napędzie elektrycznym (napięcie 42 V, 230 V i 400 V) oraz pneumatycznym.

 

W ofercie naszej firmy znajdują się m.in. piły firm:

 

  

 

ZADZWOŃ I POROZMAWIAJ Z KONSULTANTEM: 32 746 91 00


Czy wiesz, że...?

Elektropolerowanie daje doskonale czystą powierzchnię, co zapewnia maksymalną odporność na odkładanie się bakterii i cząstek przetwarzanych produktów.

Centrum Kulinarne Weindich TV Gastrosilesia Sterylizacja.net Kulinaria archiGASTRO Serwis Graef.pl