Rozwiązania dla gastronomii i HoReCa

Aktualności

Weindich na targach ANUGA FOOD TEC 2024!
Weindich na targach ANUGA FOOD TEC 2024!

Spotkaj się z nami targach ANUGA FOOD TEC 2024 i  odkryj przyszłość technologii spożywczych!

czytaj więcej 12.03.2024
Harmonogram targów na rok 2024
Harmonogram targów na rok 2024 Zparaszamy Państwa do zapoznania się z planem targowym firmy Weindich na rok 2024. czytaj więcej 22.02.2024
Przejęcie obsługi posprzedażowej dla kutrów i emulgatorów TipperTie / Alpina
Przejęcie obsługi posprzedażowej dla kutrów i emulgatorów TipperTie / Alpina Od 01.01.2024 Maschinenfabrik Seydelmann KG przejmie serwis i dostawę części zamiennych do wszystkich kutrów i emulgatorów przemysłowych Alpina i TipperTie. Przejęciu ulegną prawa własności i wsparcia dla tych linii produktów, a w szczególności wszystkich modeli kuttrów Swopper i TT Chop, a także emulgatorów TT Cut i innych, zostaną przejęte w całości. czytaj więcej 08.01.2024
Inwentaryzacja 02-04.01.2024
Inwentaryzacja 02-04.01.2024 Szanowni Państwo, informujemy, że zakończyliśmy już coroczną inwentaryzację! W związku z tym nasz sklep firmowy oraz magazyn wznowiły normalne działanie.

Zapraszamy do kontaktu z nami i odwiedzenia nas w stałych godzinach otwarcia, tj. od 8:00 do 16:00
czytaj więcej 28.12.2023
Spotkajmy się na targach!
Spotkajmy się na targach! Serdecznie zapraszamy do zwiedzenia naszego stoiska i udziału w programie wydarzeń 8-ej edycji targów: Warsaw Pack Targi Opakowań. czytaj więcej 17.04.2023
Wiosna nadeszła – czas na grilla!
Wiosna nadeszła – czas na grilla! Wielkimi krokami zbliża się majówka, a wraz z nią 2 maja. czytaj więcej 29.04.2022
Szabla Kilińskiego
Szabla Kilińskiego Pan Jerzy Weindich został wyróżniony odznaką honorową za wieloletnią, rzetelną i uczciwą pracę na rzecz polskiej gospodarki. czytaj więcej 12.04.2022
Relacja z wyjazdu
Relacja z wyjazdu Reprezentacja firmy Weindich odwiedziła swoich kluczowych Partnerów, dostawców maszyn i urządzeń dla przemysłu mięsnego w Niemczech. czytaj więcej 22.03.2022
Szkolenie personelu zakładów mięsnych z technologii BladeStop i Glovecheck
Szkolenie personelu zakładów mięsnych z technologii BladeStop i Glovecheck Doradcy Weindich przeszkolili operatorów pił taśmowych w znanym zakładzie przetwórstwa mięsnego.  czytaj więcej 21.02.2022
Jak wybrać odpowiednią pakowarkę? 4 kroki do sukcesu
Jak wybrać odpowiednią pakowarkę? 4 kroki do sukcesu Jak wybrać odpowiednie urządzenie? 4 kroki do sukcesu. czytaj więcej 09.02.2022
Weindich w katalogu Made inSilesia
Weindich w katalogu Made inSilesia Weindich na łamach najnowszego, prestiżowego katalogu InSilesia, którego promocja zaplanowana jest na EXPO DUBAI 2020. czytaj więcej 25.01.2022
Adepci Śląskiego Rzemiosła 30+
Adepci Śląskiego Rzemiosła 30+ Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości aktualnie realizuje projekt: „Adepci Śląskiego Rzemiosła 30+”. czytaj więcej 19.01.2022