Rozwiązania dla gastronomii i HoReCa
Ważne seminarium już za nami!
Ważne seminarium już za nami!
Dzisiaj odbyło się seminarium pt. "INNOWACYJNE SPOSOBY PAKOWANIA MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH", które poprowadziła dr inż. Marta Chmiel (SGGW), ekspert ds. pakowania i oceny jakości mięsa. Gościem specjalnym był Pan Jacek Kucharski, Zastępca Głównego Lekarza Weterynarii. Moderatorem spotkania -  Prof. dr hab. Andrzej Pisula.
 
Tematy poruszane podczas seminarium:
  • Sposoby pakowania mięsa i przetworów mięsnych – dr inż. Marta Chmiel, Zakład Technologii Mięsa 
  • Bariery w eksporcie mięsa - dr Jacek Kucharski, zastępca GIW 
  • Zautomatyzowany system logistyki wewnętrznej dedykowany producentom wędlin i wyrobów mięsnych – Paweł Sołtysik, Dyrektor ds. Rozwoju, Marcoll S.C. 
  • Najnowsze trendy na rynku opakowań foliowych dla przemysłu mięsnego – Monika Sadoch, Kierownik Sprzedaży Rozwiązania dla Przemysłu Spożywczego Bogucki Folie
 
Organizatorami seminarium są Cech Producentów Żywności w Katowicach i Stowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP w Warszawie.
 
Dziękujemy szacownym gościom i uczestnikom za przybycie.