Szkolenia kulinarne
Celem Centrum Kulinarnego jest edukowanie, wspieranie i dostarczanie zarówno wiedzy technicznej z zakresu obsługi maszyn i urządzeń dla przemysłu mięsnego i HoReCa, jak i wyspecjalizowanej wiedzy kulinarnej - pasjonatom gotowania, amatorom oraz profesjonalnym szefom kuchni, baristom, barmanom, kelnerom, osobom decyzyjnym w branży, poprzez organizowanie różnego rodzaju szkoleń technologicznych, warsztatów kulinarnych, pokazów itp.
Dajemy Państwu nową przestrzeń możliwości zdobycia klientów, zaprezentowania swojej oferty oraz budowania i utrzymania świadomości marki. Usługi i ofertę Centrum Kulinarnego kierujemy do wszystkich osób zainteresowanych i decyzyjnych w branży HoReCa, cukierniczej i piekarniczej, mięsnej, a także do:
W naszym stałym portfolio szkoleń czy warsztatów znajdują się następujące kuchnie tematyczne:
Nasza wieloletnia praktyka połączona z projektowaniem i wyposażaniem najlepszych lokali gastronomicznych w Polsce i innych krajach Europy, pozwoliła nam na stworzenie pierwszego w regionie śląskim, a także najnowocześniejszego, wzorcowego Centrum Kulinarnego, w którym możemy przekazywać zdobytą wiedzę i doświadczenie naszym klientom. Centrum Kulinarne firmy Weindich zostało stworzone w oparciu o najwyższe standardy jakości.
Celem Centrum Kulinarnego jest edukowanie, wspieranie i dostarczanie zarówno wiedzy technicznej z zakresu obsługi maszyn i urządzeń dla przemysłu mięsnego i HoReCa, jak i wyspecjalizowanej wiedzy kulinarnej - pasjonatom gotowania, amatorom oraz profesjonalnym szefom kuchni, baristom, barmanom, kelnerom, osobom decyzyjnym w branży, poprzez organizowanie różnego rodzaju szkoleń technologicznych, warsztatów kulinarnych, pokazów itp.
Dajemy Państwu nową przestrzeń możliwości zdobycia klientów, zaprezentowania swojej oferty oraz budowania i utrzymania świadomości marki. Usługi i ofertę Centrum Kulinarnego kierujemy do wszystkich osób zainteresowanych i decyzyjnych w branży HoReCa, cukierniczej i piekarniczej, mięsnej, a także do:
- właścicieli, menedżerów, pracowników barów i restauracji wszelkiego typu (pizzerie, fast-food, puby, domy weselne itp.)
- szefów kuchni i kucharzy
- zarządców zbiorowego żywienia (przedszkola, szkoły, szpitale, stołówki itp.)
- pasjonatów gotowania: amatorów i profesjonalistów chcących udoskonalić swoje umiejętności i poszerzyć wiedzę kulinarną
- firm szkoleniowych i eventowych, organizatorów imprez firmowych, masowych, agencji reklamowych, podmiotów gospodarczych, które chcą włączyć do swojego portfolio i zakresu działań, organizację „szytych na miarę” imprez kulinarnych
- sieci sklepów i hypermarketów
W naszym stałym portfolio szkoleń czy warsztatów znajdują się następujące kuchnie tematyczne:
- Warsztaty z kuchni francuskiej
- Warsztaty cukiernicze francuskie makaroniki
- Kuchnia myśliwska
- Warsztaty sushi
- Szkolenie z ryb i owoców morza i wiele innych.