-->
Gyros elektryczny POTIS E3

Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany przemysłowym, 3-fazowym, zmiennym prądem elektrycznym, wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, doskonały do przygotowywania i podgrzewania mięsa na kebab lub mięsa na gyrosa. Ruch obrotowy opiekanego mięsa (tj. walca) zapewnia elektryczny zespół napędowy, znajdujący się u góry urządzenia / opiekacza. Silnik elektryczny zaopatrzono w stosowny przełącznik, który pozwala na obrotowy ruch umieszczonego mięsa w obu kierunkach.
 
Parametry:
Szerokość urządzenia / podstawy urządzenia: 450 mm
Długość / Głębokość urządzenia bez wanny: 500 mm
Szerokość urządzenia wraz z wanną na tłuszcz: 500 mm
Długość / Głębokość wraz z wanną na tłuszcz: 650 mm
Wysokość urządzenia bez zespołu napędowego: 1030 mm
Wysokość całkowita urządzenia (z silnikiem): 1120 mm
Moc grzewcza (efektywna) urządzenia przy 230 V: 7,8 kW
Moc grzewcza (efektywna) urządzenia przy 400 V: 9,0 kW
Ilość zastosowanych elemenów grzewczych: 6 sztuk
Maksymalna masa mięsa: 50,0 kg
Maks. wysokość mięsa: 700 mm
Znamionowy pobór prądu: 11,3 A przy 230 V/ 3 N/ 50 Hz
Znamionowy pobór prądu: 13,0 A przy 400 V/ 3 N/ 50 Hz
Waga kompletnego urządzenia: 47,0 kg


Chcesz uzyskać więcej informacji? Skontaktuj się z naszymi specjalistami.

Zadzwoń pod nr: 32 746 91 00