-->
Gyros elektryczny POTIS F E2

Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany sieciowym, dwufazowym, zmiennym prądem elektrycznym, wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, doskonały do przygotowywania i podgrzewania mięsa na kebab lub mięsa na gyrosa. Ruch obrotowy opiekanego mięsa (tj. walca mięsa) zapewnia elektryczny zespół napędowy, umiejscowiony w podstawie opiekacza. Silnik elektryczny zaopatrzono w stosowny przełącznik, który pozwala na obrotowy ruch umieszczonego mięsa w obu kierunkach.
 
Parametry:
Szerokość podstawy urządzenia: 520 mm
Długość / Głębokość podstawy: 675 mm
Szerokość całkowita urządzenia: 620 mm
Długość / Głębokość całkowita: 760 mm
Wysokość podstawy urządzenia: 180 mm
Wysokość całkowita (z podstawą): 840 mm
Moc grzewcza (efektywna) urządzenia przy 230 V: 5,2 kW
Moc grzewcza (efektywna) urządzenia przy 400 V: 6,0 kW
Ilość zastosowanych elemenów grzewczych: 4 sztuki
Maksymalna masa mięsa: 30,0 kg
Maks. wysokość mięsa: 460 mm
Znamionowy pobór prądu: 11,3 A przy 230 V/ 2 N/ 50 Hz
Znamionowy pobór prądu: 13,0 A przy 400 V/ 2 N/ 50 Hz
Waga kompletnego urządzenia: 38,5 kg


Chcesz uzyskać więcej informacji? Skontaktuj się z naszymi specjalistami.

Zadzwoń pod nr: 32 746 91 00