Rozwiązania dla gastronomii i HoReCa
Wyróżnienie od Poland National Culinary Team
Wyróżnienie od Poland National Culinary Team

Tegoroczna decyzja targów przyniosą nam dwa medale. Członkowie Poland National Culinary Team: Pan Sebastian Krauzowicz, Trener i Selekcjoner Kadry Narodowej, Szef Kuchni w hotelu Radisson Blu w Zakopanem, Pan Zenon Hołubowski, Trener techniczny Kadry Narodowej, Szef Kuchni w Miejskim Browarze Stargard, Pan Marcin Gruszka, Szef Kuchni w hotelu Harnaś w Bukowinie Tatrzańskiej oraz Pan Michał Kuduk, Szef Kuchni w Hotelu Kossak w Krakowie, na ręce Pana Jerzego Weindich, Prezesa naszej firmy, złożyli dwa medale - złoty i srebrny, które Narodowa Reprezentacja Kucharzy Polskich wywalczyła podczas 13. edycji mistrzostw Villeroy & Boch Kulinarnego Pucharu Świata 2018 w Luksemburgu.

Dla nas jako partnera Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni jest to prawdziwe wyróżnienie, za które serdecznie dziękujemy. Jesteśmy dumni, że mogliśmy Was wspierać i uczestniczyć w przygotowaniach do tego wydarzenia. Zdobyte medale i nagrody są ukoronowaniem nie tylko ciężkiej pracy i poświęcenia, ale również wybitnych zdolności i talentów, jakie posiada Narodowa Reprezentacja Kucharzy. Życzymy dalszych sukcesów oraz licznych okazji do tworzenia historii polskiej gastronomii, które niewątpliwie wpłyną na rozwój całej branży.