Styczniowe szkolenia zespołu HoReCa
Ostatnie dni zespołowi HoReCa upłynęły pod znakiem szkoleń organizowanych przez naszych partnerów.
czytaj więcej
02.02.2021
Aktualności
Instalacja pakowarki typu traysealer - Italian Pack Olympus
Przed paroma dniami zainstalowaliśmy półautomatyczną pakowarkę typu traysealer z obrotowym stołem – Italian Pack Olympus.
czytaj więcej
29.01.2021
Szkolenie Singer und Sohn
Za nami szkolenie online zorganizowane przez naszego partnera – niemiecką firmę Singer und Sohn GmbH.
czytaj więcej
28.01.2021
Instalacja automatycznej linii pakującej Italian Pack Perseus
Za nami pierwszy w tym roku montaż automatycznej linii pakującej typu traysealer.
czytaj więcej
21.01.2021
Testy pakowarki Italian Pack Olympus Skin
2021 rok rozpoczęliśmy udanymi testami pakowania serków oraz warkoczy wędzonych na urządzeniu Italian Pack Olympus Skin.
czytaj więcej
15.01.2021
WEINDICH wśród najcenniejszych firm rodzinnych!
Miło nam poinformować, że otrzymaliśmy wyróżnienie w rankingu miesięcznika Forbes Najcenniejsze Firmy Rodzinne 2020.
czytaj więcej
03.12.2020
Weindich – bezpieczne zakupy
Sklep jest otwarty od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16. Może w nim się znajdować 3 klientów jednocześnie.
czytaj więcej
24.04.2020
Wynajmij Centrum Kulinarne – specjalna oferta dla branży gastronomicznej
Pandemia sprawiła, że masz trudności z prowadzeniem biznesu w dotychczasowym miejscu? Skorzystaj z naszej oferty!
czytaj więcej
07.04.2020
Zachowujemy pełną funkcjonalność
Bezpieczeństwo naszych Klientów i Pracowników jest naszym priorytetem, dlatego podjęliśmy nadzwyczajne środki, aby ich chronić.
czytaj więcej
18.03.2020
Hybrydowy piec mikrofalowo-konwekcyjny Menumaster
Jesteśmy po testach najnowszej propozycji firmy Menumaster – hybrydowego pieca mikrofalowo-konwekcyjnego.
czytaj więcej
04.03.2020
Weindich na Expo Sweet 2020
W Warszawie trwa 12. już edycja największych w Polsce targów branży cukierniczej i lodziarskiej.
czytaj więcej
25.02.2020
THERMWAVE by Weindich - kolejne udane testy za nami!
Tym razem mikrofalom poddaliśmy… lody.
czytaj więcej
21.02.2020
Tygodnie tematyczne
Przestawiamy Wam pełną paletę inspiracji. Co tydzień inny temat, nowe produkty i szereg możliwości ich zastosowania.
czytaj więcej
31.10.2019
Jak się pakuje w Cibustec 2019?
Pozdrawiamy z targów Cibustec 2019, gdzie poznajemy nowe rozwiązania w zakresie przetwórstwa spożywczego i technologii pakowania.
czytaj więcej
25.10.2019
Trening Kadry Seniorów
Kulinarny trening Kadry Seniorów z PNCT był dla nas świetną okazją, aby po raz kolejny spotkać się z najlepszymi Szefami Kuchni w Polsce.
czytaj więcej 22.10.2019
czytaj więcej 22.10.2019
Pozdrawiamy z Host Milano 2019
Trwają Międzynarodowe Targi Branży Hotelarskiej i Gastronomicznej Host Milano 2019 (18-22.10.2019).
czytaj więcej
21.10.2019