Wyróżnienie od Poland National Culinary Team
Tegoroczna decyzja targów przyniosą nam dwa medale. Członkowie Poland National Culinary Team: Pan Sebastian Krauzowicz, Trener i Selekcjoner Kadry Narodowej, Szef Kuchni w hotelu Radisson Blu w Zakopanem, Pan Zenon Hołubowski, Trener techniczny Kadry Narodowej, Szef Kuchni w Miejskim Browarze Stargard, Pan Marcin Gruszka, Szef Kuchni w hotelu Harnaś w Bukowinie Tatrzańskiej oraz Pan Michał Kuduk, Szef Kuchni w Hotelu Kossak w Krakowie, na ręce Pana Jerzego Weindich, Prezesa naszej firmy, złożyli dwa medale - złoty i srebrny, które Narodowa Reprezentacja Kucharzy Polskich wywalczyła podczas 13. edycji mistrzostw Villeroy & Boch Kulinarnego Pucharu Świata 2018 w Luksemburgu.
Dla nas jako partnera Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni jest to prawdziwe wyróżnienie, za które serdecznie dziękujemy. Jesteśmy dumni, że mogliśmy Was wspierać i uczestniczyć w przygotowaniach do tego wydarzenia. Zdobyte medale i nagrody są ukoronowaniem nie tylko ciężkiej pracy i poświęcenia, ale również wybitnych zdolności i talentów, jakie posiada Narodowa Reprezentacja Kucharzy. Życzymy dalszych sukcesów oraz licznych okazji do tworzenia historii polskiej gastronomii, które niewątpliwie wpłyną na rozwój całej branży.
Tegoroczna decyzja targów przyniosą nam dwa medale. Członkowie Poland National Culinary Team: Pan Sebastian Krauzowicz, Trener i Selekcjoner Kadry Narodowej, Szef Kuchni w hotelu Radisson Blu w Zakopanem, Pan Zenon Hołubowski, Trener techniczny Kadry Narodowej, Szef Kuchni w Miejskim Browarze Stargard, Pan Marcin Gruszka, Szef Kuchni w hotelu Harnaś w Bukowinie Tatrzańskiej oraz Pan Michał Kuduk, Szef Kuchni w Hotelu Kossak w Krakowie, na ręce Pana Jerzego Weindich, Prezesa naszej firmy, złożyli dwa medale - złoty i srebrny, które Narodowa Reprezentacja Kucharzy Polskich wywalczyła podczas 13. edycji mistrzostw Villeroy & Boch Kulinarnego Pucharu Świata 2018 w Luksemburgu.
Dla nas jako partnera Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni jest to prawdziwe wyróżnienie, za które serdecznie dziękujemy. Jesteśmy dumni, że mogliśmy Was wspierać i uczestniczyć w przygotowaniach do tego wydarzenia. Zdobyte medale i nagrody są ukoronowaniem nie tylko ciężkiej pracy i poświęcenia, ale również wybitnych zdolności i talentów, jakie posiada Narodowa Reprezentacja Kucharzy. Życzymy dalszych sukcesów oraz licznych okazji do tworzenia historii polskiej gastronomii, które niewątpliwie wpłyną na rozwój całej branży.