Przemysł mięsny i spożywczy
Zapraszamy na targi POLAGRA-TECH!
Zapraszamy na targi POLAGRA-TECH!

Tegoroczna edycja Międzynarodowych Targów Technologii Spożywczych POLAGRA TECH 2019, która odbędzie się w dniach od 30 września do 3 października w Poznaniu, to najważniejsze forum biznesowe w tym roku, skupiające w Poznaniu całą branżę spożywczą, HoReCa oraz opakowaniową, zarówno z kraju jak i zagranicy. Wydarzenie odbywa się na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich, gdzie na powierzchni ponad 50 tys. m2 swoje rozwiązania produktowe i technologiczne zaprezentuje ponad 1000 wiodących dostawców dla blisko 42 tysięcy zwiedzających, z kraju i z zagranicy, reprezentujących zakłady przetwórcze przemysłu mięsnego, rybnego, mleczarskiego, makaronowego, olejarskiego, owocowo-warzywnego, producentów napojów, chłodnie. Jest to czas wymiany doświadczeń i promowanie najlepszych rozwiązań, będących odpowiedzią na rosnące zainteresowanie i oczekiwania klientów względem urządzeń i technologii przetwórstwa żywności, którymi są przedstawiciele zarządów zakładów produkcji spożywczej, technolodzy produkcji, menadżerowie linii produkcyjnych, dyrektorzy działów sprzedaży, dyrektorzy ds. badań i rozwoju, dyrektorzy ds. zakupu, dyrektorzy techniczni chłodni, instalatorzy, firmy serwisujące, członkowie cechów spożywczych.

W ramach najbliższej edycji targów Polagra Tech odbędą się dwa salony: Targi POLAGRA TECH (Salon Technologii Spożywczych oraz Salon Technologii Mięsnych i Rybnych) odbędą się w bloku targów wraz z targami Polagra Food, Polagra Gastro, TAROPAK oraz 4 Print. Wystawa zajmuje cały teren Międzynarodowych Targów Poznańskich, a to jest ponad 50 tys. mkw. Spodziewamy się ponad 1000 wystawców oraz blisko 42 tysięcy zwiedzających.

WEINDICH – Technologie, Urządzenia, Serwis
Podczas tegorocznej edycji POLAGRA TECH, stworzymy strefę rozwiązań technologicznych dla przemysłu spożywczego, na której zaprezentujemy zasady działania urządzeń, szereg możliwości i przykłady zastosowań, co pozwoli profesjonalistom branży zweryfikować stosowane do tej pory technologie  i wprowadzić w swoich firmach rozwiązania procentujące dla nich w korzyściach biznesowych w skali międzynarodowej.

Serdecznie zapraszamy do Salonu Technologii Mięsnych i Rybnych, do Pawilonu nr 5 na nasze stoisko firmowe - nr 107, gdzie czekają na Was nasze autorskie rozwiązania mikrofalowe Thermwave, kije wędzarnicze DiamantLine oraz urządzenia takich światowych liderów, jak Heinrich Frey Maschinenbau GmbH, Maja-Maschinenfabrik Hermann Schill GmbH, Rühle GmbH Lebensmitteltechnik, Henkelman B.V, ITALIANPACK S.r.l., SinnovaTek, M A I N C A - Equipamientos Cárnicos S.L., Medoc, S.A., Friedr. Dick GmbH & Co. KG, Schmid & Wezel GmbH, Vikan A/S, Zico Zimmermann GmbH + Co. KG.

Zapraszamy na stoisko 107, Pawilon 5, Salon Technologii Mięsnych i Rybnych!