-->
Automat do gyrosa, robot elektryczny, POTIS KM-50

Robot Potis KM-50, to wielofunkcyjny automat do pieczenia, krojenia i utrzymywania ciepła, doskonały do każdego rodzaju mięsa, stosowanego przy produkcji kebabów i gyrosów. Maszyna obsługiwana jest za pomocą ekranu dotykowego lub pilotem zdalnego sterowania, a łatwość obsługi robota zapewnia nowoczesne oraz w pełni intuicyjne oprogramowanie urządzenia gastronomicznego. Komputer zarządza wszystkimi procesami, użytkownikowi pozostawiając tylko wybór samego programu, ustawienie grubości cięcia (dostępny zakres 0,1 do 1,0 cm), rodzaju krojenia, itp. Za precyzję operacji cięcia odpowiada cyfrowy układ optyczny, wspomagany odpowiednimi funkcjami programowymi, pozwalającymi m. in. na obróbkę mechaniczną walca mięsa o nierównej powierzchni. Roboty są trwałe i niezwykle efektywne, wyprodukowane zostały tylko i wyłącznie z wysokiej jakości materiałów, ich części dają się łatwo demontować, umożliwiając tym szybkie czyszczenie urządzenia. (Istnieje również możliwość kąpieli wodnej typu "bain-marie".) Wszystkie roboty Doner Fast Food Potis KM, stanowią wydajne centrum atrakcji o technologicznym i bardzo higienicznym wyglądzie.
 
Parametry:
Szerokość urządzenia / podstawy urządzenia: 780 mm
Długość podstawy urządzenia/ Głębokość: 930 mm
Wysokość całkowita urządzenia opiekającego: 1100 mm
Maksymalna masa mięsa: 50,0 kg
Maks. wysokość mięsa: 580 mm
Maksymalna średnica mięsa: 460 mm
Regulowana grubość krojenia: od 1 mm do 10 mm
Kąt cięcia mięsa, maksymalny: 15°
Programy cięcia/ krojenia: stożkowe / płaskie
Dodatkowe funkcje: pieczenie, utrzymywanie ciepła
Ilość zastosowanych elemenów grzewczych: 4 sztuki
Moc elektryczna urządzenia: 7,5 kW
Zasilanie: 400 V/230 V / 2N/ PE/ 50 Hz
Wymagane zabezpieczenie przeciążeniowe sieci: 25 A
Zgodność z normami/ dyrektywami: 2006/95/EC, EN 60335-1:2012


Chcesz uzyskać więcej informacji? Skontaktuj się z naszymi specjalistami.

Zadzwoń pod nr: 32 746 91 00