-->
Gyros elektryczny POTIS CE4

Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany trójfazowym, zmiennym prądem elektrycznym, wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, z ceramicznym elementem grzewczym. Potis CE4, jest doskonały do przygotowywania i podgrzewania mięsa kebabowego lub mięsa na gyrosa, czy też grilla. Ruch obrotowy opiekanego mięsa (tj. walca) zapewnia elektryczny zespół napędowy, znajdujący się u góry urządzenia/ opiekacza. Silnik elektryczny został zaopatrzono w stosowny przełącznik, pozwalający na ruch obrotowy umieszczonego mięsa w obu kierunkach.
 
Parametry:
Szerokość urządzenia / podstawy urządzenia: 530 mm
Długość / Głębokość urządzenia bez wanny: 550 mm
Szerokość urządzenia wraz z wanną na tłuszcz: 550 mm
Długość / Głębokość wraz z wanną na tłuszcz: 740 mm
Wysokość urządzenia bez zespołu napędowego: 1030 mm
Wysokość całkowita urządzenia (z silnikiem): 1120 mm
Moc grzewcza (efektywna) urządzenia przy 400 V: 7,6 kW
Ilość zastosowanych elemenów grzewczych: 4 sztuki
Powierzchnia efektywna panelu grzewczego: 700 x 180 mm
Maksymalna masa mięsa: 50,0 kg
Maks. wysokość mięsa: 700 mm
Znamionowy pobór prądu: 13,0 A przy 400 V/ 3 N/ 50 Hz
Waga kompletnego urządzenia: 38,0 kg


Chcesz uzyskać więcej informacji? Skontaktuj się z naszymi specjalistami.

Zadzwoń pod nr: 32 746 91 00