-->
Gyros elektryczny POTIS E4

Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany przemysłowym, 3-fazowym, zmiennym prądem elektrycznym, wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, doskonały do przygotowywania i podgrzewania mięsa na kebab lub mięsa na gyrosa. Ruch obrotowy opiekanego mięsa (tj. walca) zapewnia elektryczny zespół napędowy, znajdujący się u góry urządzenia / opiekacza. Silnik elektryczny zaopatrzono w stosowny przełącznik, który pozwala na obrotowy ruch umieszczonego mięsa w obu kierunkach.
 
Parametry:
Szerokość urządzenia / podstawy urządzenia: 495 mm
Długość / Głębokość urządzenia bez wanny: 600 mm
Szerokość urządzenia wraz z wanną na tłuszcz: 550 mm
Długość / Głębokość wraz z wanną na tłuszcz: 710 mm
Wysokość urządzenia bez zespołu napędowego: 1200 mm
Wysokość całkowita urządzenia (z silnikiem): 1290 mm
Moc grzewcza (efektywna) urządzenia: 10,5 kW
Ilość zastosowanych elemenów grzewczych: 7 sztuk
Maksymalna masa mięsa: 80,0 kg
Maks. wysokość mięsa: 820 mm
Znamionowy pobór prądu: 21,0 A przy 400 V/ 3 N/ 50 Hz
Waga kompletnego urządzenia: 62,0 kg


Chcesz uzyskać więcej informacji? Skontaktuj się z naszymi specjalistami.

Zadzwoń pod nr: 32 746 91 00