-->
Gyros gazowy POTIS G1

Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany sieciowym prądem elektrycznym oraz gazem (LPG lub GZ), wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, doskonały do przygotowywania np. mięsa typu kebabowego lub mięsa na gyrosa. Ruch obrotowy opiekanego mięsa zapewnia elektryczny zespół napędowy, znajdujący się u góry urządzenia Potis G1/ opiekacza. Silnik elektryczny zaopatrzono w stosowny przełącznik, który pozwala na ruch obrotowy umieszczonego mięsa w obu kierunkach.
 
Parametry:
Szerokość urządzenia / podstawy urządzenia: 395 mm
Długość / Głębokość urządzenia bez wanny: 500 mm
Szerokość urządzenia wraz z wanną na tłuszcz: 500 mm
Długość / Głębokość wraz z wanną na tłuszcz: 650 mm
Wysokość urządzenia bez zespołu napędowego: 705 mm
Wysokość całkowita urządzenia (z silnikiem): 795 mm
Moc grzewcza (efektywna) dla propan-butanu (LPG): 5,25 kW
Moc grzewcza (efektywna) dla gazu ziemnego (GZ): 5,25 kW
Powierzchnia efektywna palników grzewczych: 370 x 135 mm
Maksymalna masa mięsa: 15 kg
Maks. wysokość mięsa: 340 mm
Znamionowe zapotrzebowanie gazu: 0,41 kg/h (0,54 m³/h)


Chcesz uzyskać więcej informacji? Skontaktuj się z naszymi specjalistami.

Zadzwoń pod nr: 32 746 91 00