-->
Gyros gazowy POTIS MU GD4

Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany sieciowym prądem elektrycznym oraz gazem (LPG lub GZ), wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, doskonały do przygotowywania np. mięsa typ  kebabowego lub mięsa na gyrosa, grilla. Ruch obrotowy opiekanego mięsa zapewnia elektryczny zespół napędowy, znajdujący się w dolnej, tylnej części urządzenia MU GD4. Silnik elektryczny zaopatrzono w stosowny przełącznik, pozwalający na ruch obrotowy umieszczonego mięsa w obu kierunkach.
 
Parametry:
Szerokość urządzenia / podstawy urządzenia: 510 mm
Długość / Głębokość urządzenia bez wanny: 630 mm
Szerokość urządzenia wraz z wanną na tłuszcz: 550 mm
Długość / Głębokość wraz z wanną na tłuszcz: 780 mm
Wysokość całkowita urządzenia opiekającego: 1030 mm
Moc grzewcza (efektywna) dla propan-butanu (LPG): 14,0 kW
Moc grzewcza (efektywna) dla gazu ziemnego (GZ): 11,2 kW
Powierzchnia efektywna palników grzewczych: 645 x 185 mm
Maksymalna masa mięsa: 70 kg
Maks. wysokość mięsa: 630 mm
Znamionowe zapotrzebowanie gazu: 0,88 kg/h (1,20 m³/h)


Chcesz uzyskać więcej informacji? Skontaktuj się z naszymi specjalistami.

Zadzwoń pod nr: 32 746 91 00