-->
Nóż elektryczny do kebaba TANDIR KNIFE 120

Wykonany tylko i wyłącznie z higienicznych materiałów, nierdzewnej stali szlachetnej i nowoczesnych tworzyw sztucznych, elektryczny nóż Tandir® Knife, przeznaczony do krojenia mięsa typu kebabowego, niezbędny podczas przygotowywania kebabów lub gyrosów. Urządzenie stanowi zwartą oraz lekką konstrukcję, o ergonomicznym, pistoletowym uchwycie i jest zasilane bezpośrednio z sieci elektrycznej za pomocą dołączonego do zestawu zasilacza sieciowego. Nóż dedykowany jest punktom gastronomicznym o dziennym przerobie do 80 kg, jednak o prawdziwych możliwościach jego wykorzystania decyduje wielkość i rodzaj używanego ostrza tnącego. Model z ostrzem średnicy 12 cm, polecany jest do obróbki kawałków mięsa o wadze od 20 do 60 kg. Tarcza gładka służy do cięcia mięsa mielonego, ostrze zębate do tzw. mięsa warstwowego.

Zakres dostawy obejmuje: urządzenie Tandir Knife 120, zasilacz sieciowy 230V / 15V (transformator), nóż tarczowy gładki, nóż tarczowy ząbkowany, osełka / ostrzałka, zamienna śruba noża, zamienny suwak, bezpieczniki 6,3 A oraz instrukcja obsługi.
 
Parametry:
Średnica tarczy tnącej / ostrza noża: 120 mm.
Grubość krojenia, regulowana: 0 do 10 mm.
Wydajność dzienna: 80 kg.
Zasilanie (transformator): 230V/50 Hz.
Zasilanie głowicy roboczej: 15-30 V DC.
Maksymalny pobór prądu: 6 A.
Bezpiecznik urządzenia: 6,3 A.
Wymagane zabezpieczenie przeciążeniowe sieci: 16 A.
Waga zestawu / opakowania: 4,3 kg.
Dyrektywy: 73/23/EEC, 89/336/EEC, 92/31/EEC, 93/68/EEC, 98/37/EC.
Normy: EN 12267: 1996, EN 55014-1: 2003, EN 60335-2-14: 2003.


Chcesz uzyskać więcej informacji? Skontaktuj się z naszymi specjalistami.

Zadzwoń pod nr: 32 746 91 00